dinsdag 20 juni 2017

De Alpen komen in zicht...!

De eerste blik op de Alpen was een feit vandaag. Het was dan wel een hele vage en heel erg in de verte, maar toch wel echt leuk! 

Mijn verjaardag was heel leuk, samen met mijn mannen en pap en mam. Inclusief taartjes, liedjes zingen, cadeautjes en kusjes. We waren in het stadje Dillingen an der Donau waar we lekker doorheen gewandeld hebben, vervolgens heerlijk aan het zwembad gelegen. Het eerste half uur lagen Senn en Mika nog te slapen in de kar maar daarna werd er heerlijk gespeeld in het water. Van de glijbaan, onder water, lekker spelen met de fontijntjes.. en vooral met opa en oma. Uiteraard de dag lekker afgesloten met een heerlijk etentje én een ijsje met ons zessen.
Dankjewel voor alle leuke appjes, liedjes, filmpjes en kaartjes! Erg leuk was dat :-). 

Gisteren zijn we naar Augsburg gefietst. Een mooie route met een paar stijle klimmetjes erin. En zo trots op mijn schat hoe hij met de fietskar en soms met twee jongens erin zo naar boven fietst. 
We stonden op een prachtige camping in een hoekje van een heel groot grasveld, bij het speeltuintje.. onze jongens hebben zooo gespeeld in het zand!! Echt fantastisch om te zien. De muggen gooiden 's avonds wel een beetje roet in het eten, maar een keertje op tijd de tent in op een rustig grasveld kan ook heel leuk zijn ;-). 

Vandaag was het warm, heel warm en pittig. Geen stijle klimmetjes, maar veel vals plat, we waren echt moe toen we op de camping kwamen. Het meer waar we aan liggen maakte onze dag wel helemaal goed. We zijn in Uttingen am Ammersee en het is hier prachtig! Nadat we er heerlijk in gezwommen hebben vonden wij dat we wel verdiend hadden om lekker te gaan uit eten. Mika vroeg zich trouwens af of er krokodillen in het water zwommen en toen ons antwoord nee was, durfde ook hij het water in hihi. 

Onze teller is vandaag de 900 km gepasseerd.. morgen fietsen we naar Murnau en daarna 
naar Garmisch Partenkirchen en misschien passeren we dan zelfs de grens met Oostenrijk al. Zo benieuwd wat we ervan vinden. Of het heel zwaar gaat zijn of toch meevalt. We gaan het zien...! 
 

    

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk weer om te lezen en de foto's te zien

  X Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen waar jullie zíjn, misschien zien we elkaar in Garmisch Partenkirchen. Gr. van Mies en Hans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou heel leuk zijn! Wij komen morgen in Garmisch aan. Zitten nu aan de Staffelsee. Groetjes 😃

   Verwijderen

We zijn weer thuis!

We zijn er weer! Gisteren om 15:15 uur fietsten we onze versierde straat in en werden we opgewacht door onze ouders en mijn broer, schoonzus...